ŠTA SU ENERGETSKI TRETMANI?

Ljudsko telo je energetski sistem.

Najmanji poremećaj energije u telu ili u njegovoj energetskoj strukturi narušava zdravlje celog ljudskog sistema i drugih sistema u njegovoj okolini. Kada se poremećaj u energiji balansira i harmonizuje, sva energija vraća se u prirodni tok i vibraciju.

Snažna harmonizirana energija može napraviti balans u bilo kom sistemu gde postoji energetski poremećaj. Prema tome, ukoliko na ljudski sistem utičemo energijom koja nije u prirodnoj rezonanci, ona uzrokuje bolest, i obrnuto, snažna harmonizovana energija usmerena na sistem pravi balans ili uslovno „leči“ oboleo ili disbalansiran sistem.

Kad smo u balansu, telo efikasnije eliminiše toksine i negativnosti koji usporavaju ili sprečavaju odvijanje prirodnih biohemiskih procesa u telu.

Ono što je potrebno jeste vratiti prirodni energetski tok. Mi često ne razumemo da se naše telo zna brinuti o sebi. A mi ga samo sprečavamo u tome. Hranimo se pogrešno, forsiramo se, zaboravaljamo da odmorimo. Izlažemo ga stresu, držimo se emocija i misli koje prave kratke spojeve u električnom toku, a rezultat toga jeste slabost i disbalans.

Na nas mogu uticati spoljašni faktori koji su nam korisni ili nisu. Hrana, vazduh, okolina, prostor i svakako drugi ljudi. Fizičko telo ne funkcioniše samo za sebe, već je  neraskidivo povezano i sa našim ponašanjem, emocijama, mislima, stavovima i uverenjima, kao i sa našim osećajem životne svrhe i smisla života.


Energetske metode drže do stava da je ljudsko telo fizičko jedro nekoliko energetskih slojeva koji vibriraju visokim frekvencijama. Prvi sloj je najbliži fizičkom telu, nazvan je eteričko telo i pretstavlja obrazac ili kalup fizičkom telu.


 


Balansiranom i harmoniziranom energijom do zdravlja.

Pozovite nas i zakažite sesiju.

+381 69 307 36 36,

+381 11 35 72 686


Očekuje vas profesionalni couch Elena Antonovska Edizer.

elena

Više o Eleni Antonovskoj Edizer saznajte ovde.

ŠTA SE POSTIŽE ENERGETSKIM METODAMA?

Uticaj i promena energije ili obrasca našeg tela može promeniti i naše fizičko telo, emocionalno i mentalno stanje.

Ovaj mehanizam stoji iza psihosomatskih stanja, ali i iza funkcionisanja energetskih metoda.

Primenom mhogih energetskih metoda koje koristimo možete:

  • Da steknete mir, samopouzdanje, balans i zdravlje

  • Da se oslobodite stresa, uznemirenosti, fizičke i psihološke boli

  • Da steknete mentalnu jasnost, emocionalnu stabilnost i kreirate život kakav želite za sebe.