ŠTA JE NEHIPNOTIČKA REGRESIJA?

U životu može da nam se desi da se nađemo negde i da nam se odjednom učini da nam je sve poznato i blisko. Često se javi sećanje iz prošlih života, ali uglavnom to sećanje ne ide dalje od običnog prepoznavanja. Kada tako nešto doživimo treba imati u vidu da to nije slučajno. To što smo se našli na takvom mestu, sigurno ima svoju poruku, nešto iz prošlosti želi da nas podseti na dešavanja koja su sigurno značajna za sadašnjost. Suptilnije duše mogu imati i druge načine sećanja na prošli život, pa im poruke  dolaze kroz sne ili vizije, ali se tu najčešće radi o fragmentima iz prošlosti.

Siguran način koji nam omogućava uvid u sve prošle živote je indivudalna nehipnotička regresija. Baš taj oblik regresije je najbolji zato što za vreme cele seanse imamo potpunu kontrolu na svim nivoima, svesni smo o svemu, možemo da odbijemo da vidimo ono što ne želimo ako procenimo da to može da nam našteti ili da deluje traumatično. U svakom slučaju, iz tog iskustva donosimo ono što je najbolje za nas i daje nam kvalitetni uvid u prošlost koja prožima sadašnjost i utiče na nju.


Ako vidimo šta je bio osnovni problem u prošlom životu i suočimo se s njim, možemo efikasno da poboljšamo život koji živimo sada.


 

Kao što su svi odgovori prisutni negde duboko u vama, tako sve odluke i dalji potezi zavise od vas.

Pozovite nas i zakažite sesiju.

+381 69 307 36 36,

+381 11 35 72 686


Očekuje vas profesionalni couch Elena Antonovska Edizer.

elena

Više o Eleni Antonovskoj Edizer saznajte ovde.

KADA POČETI SA REGRESIJOM?

Ono što nehipnotička regresija može da nam omogući je pregled najsitnijih detalja prošlih života, koje sami želimo da vidimo, ali životne priče koje gledamo nisu toliko važne u smislu onoga što smo bili, koliko je značajno iskustvo samih duša, modeli ponašanja, reakcije, postupci, dešavanja koji su uslovljeni tuđim odlukama, a odnose se na nas, naše reakcije prema drugima i na kraju kakav nam je osećaj ispunjenosti u tom životu, dali smo završili naš zadatak u potpunosti, delimično ili smo ga preneli dalje u neki drugi život.


U regresiju se upuštamo kada imamo probleme koje ne možemo da rešimo, kada su u nama usađeni stavovi koje ne možemo da objasnimo na normalan način, kada nas muče pitanja o ljubavnom neuspehu ili neuspehu na radnom mestu, intenzivni zdravstveni problemi i kada želimo da radimo na sebi u smislu duhovne izgradnje.

Regresija se preporućuje svakome ko želi odgovor više, budući da putem regresije možemo da doznamo o putu po kome je naša duša koračala, njena iskustva kojesmo doneli sa sobom u ovaj život.

Uvid u prošle živote može da nam skrati put rešavanja karmičkih repova, koje vučemo sa sobom. Ako vidimo šta je bio osnovni problem u prošlom životu, a pritome uspemo i da nađemo i neke paralele sa sadašnjim i shvatimo da možda ponavljamo iste greške, možemo vrlo brzo da počnemo da ga menjamo otkako uvidimo gde su koreni svega toga.