PROČITAJTE NAŠU PRIČU

Kažu da je u životu najlepše podeliti radosne trenutke sa onim koje volite i raditi ono što volite. Naš san za radom u sferi organizovanja događaja podstakao nas je da osnujemo agenciju PlayForward kako bi iskoristili svoje kontakte, znanja, iskustva i omogućili klijentima da njihov događaj prođe na najlepši mogući način. Našim angažovanjem uštedećete vreme, novac i nerve, a dobićete ono što je najvažnije – zadovoljne i nasmejane posetioce sa pozitivnim utiscima koje će sa sobom nositi sa vaših događaja. Ne zaboravite da događaji uvek komuniciraju neku svoju priču povezujući vas sa ljudima na njima.

 

Snežana Polić (1973) rođena u Valjevu. Završila je dva smera na Fakultetu organizacionih nauka (menadžment i upravljanje kvalitetom). Živi i radi u Beogradu. Udata, majka dve devojčice.

Od 2005. godine radila u marketingu. U tom periodu je počela da se zanima za organizovanje i dekorisanje događaja, čineći svoje prve korake u oblasti koja će joj izmeniti život. Shvativši da je planiranje i organizovanje događaja, a naročito venčanja, poziv koji voli, odlučila je da nakon završetka edukacije na Akademiji za organizaciju događaja (Event Management Academy) osnuje agenciju PlayForward.

Smatra da se tajna uspeha krije u preporuci zadovoljnih klijenata i utisku koji budući mladenci steknu tokom saradnje sa njom. Privilegija je dobiti šansu i poverenje da budete deo jednog emotivnog čina, da nekome pomognete i organizujete jedan od najvažnijih dana u životu. Za svakog organizatora venčanja nema bolje potvrde uspešnosti rada od zadovoljnih osmeha mladenaca i gostiju nakon dešavanja.

U međuvremenu, proširila je delatnost na sferu ličnog razvoja i organizovanje radionica, seminara i treninga koji su mnogima promenili život.