Šta je Psihologija laganja?

Psihologija laganja je autorski program mr. sci Borisa Đurovića, kriminalističkog psihologa i poligrafskog ispitivača i Mirka Zorića MHRM i TA Praktičara.

Apsolutno je primenljiv kako u poslovnom svetu, tako i u svakodnevnom životu,  stoga naše polaznike čine podjednako vrhunski menadžeri, iskusni psiholozi, pedagozi, psihijatri kao i studenti, svi zajedno vođeni željom da unaprede svoje veštine otkrivanja laganja. Polaznici će moći da nauče kako da uspešno detektuju laž i obmanu, a saznaće i koje su greške do sada pravili u tome.

Trening program, zasnovan je na najboljim iskustvima iz prakse, najsavremnijim naučnim dostignućima i samostalnim autorovim istraživanjima sprovedenim na Univerzitetima u Novom Sadu i Beogradu. Plod je višegodišnjeg iskustva u poligrafskom radu u MUP-u Republike Srbije sa preko 2000 poligrafskih ispitivanja i 200 dobijenih priznanja za različita krivična dela.

Višegodišnje iskustvo prožeto velikim brojem interaktivnih treninga i obuka zaposlenih različitih profila omogućilo nam je da u edukativni program uključimo spektar različitih praktičnih alata i veština koje polaznici mogu odmah koristiti.

Edukativni program Psihologija laganja: Bihejvioralni forenzičar održava se kroz 3 nivoa usavršavanja (ukupno 10 celodnevnih susreta) u okviru Instituta za bihejvioralnu forenziku.