DAN RADOSTI

rođus PFDanas je taj dan kada se podvlači prva crta i sumiraju utisci i rezultati. Za nas je 27. maj, Dan radosti. Prošla je prvih godinu dana otkad smo udružili snagu, volju i kreativnost pod jednim imenom : PLAYFORWARD.
Danas s ponosom možemo reći da smo postale tim koji pomera granice, kakva nam je i bila početna zamisao.
Organizacije događaja kakve smo imali u planu da ponudimo, polako su postajale stvarnost, zahvaljujući poverenju koje smo imali u sebe ali i zadovoljstvu klijenata koji su nas zdušno preporučivali.
Kada pogledamo iza sebe, možemo se pohvaliti srećnim mladencima čija smo venčanja organizovali, zadovoljstvom roditelja koji su organizaciju rođendana svojih mališana poverili baš nama, uspešnim firama u čije smo poslovne bankete uneli rafiniranost i profesionalizam.
Tu su i posebni događaji, momačke i devojačke večeri, romantične veridbe, osmišljavanja večeri iznenađenja i mnoga druga dešavanja koja smo organizovali.

Posebno smo ponosni na prostran i topao prostor u Zrmanjskoj 29., na Banovom Brdu, ukusno i praktično opremljen za sve vrste seminara, radionica, treninga ili kurseva.
Imali smo priliku i čast da u našem prostoru ugostimo mnogo ljudi željnih novih saznanja i iskustava, organizujući kurseve Prana Healinga, časove joge i različite seminare edukativnog i kreativnog karaktera.
Imali smo čast da se predstavimo na ovogodišnjem Sajmu ženskog preduzetništva i budemo deo društva koji veruje u poslovnu i efikasnu ženu.

Danas, kad slavimo prvi rođendan, možemo konstatovati da smo najlepše poklone već dobili. Zadovoljstvo naših klijenata posle svakog obavljenog posla. To nam pokazuje da smo odabrali pravi put.
U drugu godinu postojanja ulazimo sa većim elanom i većim uverenjem da rad i ljubav pobeđuju sve prepreke, pomeraju sve granice.

Budite deo naše radosti, pozovite nas da pomerimo granice i vašeg zadovoljstva!

Agencija PlayForward
069/ 307-36-36
011/35-72-686
office@playforward.rs
Zrmanjska 29.
Banovo Brdo, Beograd