PLAY NLP 

[layerslider id=”4″]

 BUDITE POLAZNIK  NLP TRENINGA!


NLP ili neurolingvističko programiranje je komunikacioni model nastao u Americi sedamdesetih godina 20. veka i danas se intenzivno koristi u celom svetu. Sastoji se od najuspešnijih elemenata različitih komunikacionih metoda i sa uspehom se primenjuje u pedagogiji, obrazovanju, managementu, svakodnevnom radu i životu.

Osim o komunikaciji, NLP nam pruža znanja, metode, veštine i tehnike u  postizanju uspeha, sreće i zadovoljstva na ličnom i profesionalnom planu.

PLAY NLP

Očekuju vas interesantni treninzi koje vode inspirativni treneri.

garden“Nedavno sam čula priču o carskom baštovanu koji je održavao predivan vrt. Sve biljke u vrtu su bile prelepe i on ih je negovao veoma pažljivo. Kako to obično biva u pričama, a i u životu, jednog dana је među biljkama nikao korov. Baštovan je na svaki način pokušavao da uništi uljeza, ali bi se on posle nekog vremena ponovo pojavljivao. Baštovan se kod drugih vrtlara raspitivao kako da se oslobodi korova i primenjivao svaki savet koji bi dobio. Iako bi to pomoglo na nekoliko dana, korov je stalno iznova nicao. U svojim traganjima je stigao i do najpoznatijeg i najstručnijeg baštovana, koji ga je veoma pažljivo saslušao, a onda rekao: „Ako si već uradio sve što si mi rekao, ne preostaje ti ništa drugo nego da zavoliš korov!”


Da bismo našu životnu baštu oslobodili korova, potrebno je da ga upoznamo i prihvatimo.

Vera Uskoković
Vera UskokovićTrener
Pročitaj više…