Ono najlepše DA!

17.12.2015


Kada rešite da kažete ono najveće DA, u vama se zakovitlao najjači oblak emocija…


12389071_10206623253613320_415639933_oNepojmljivo jak, poput toplog orkana lepote i nadanja.

Kada rešite da prepletete ruke i živote, kada u takvu odluku upletete najbolje što nudite, najlepše što očekujete, tada su vašim koracima od snova samo oblaci putevi.

Gledate širom otvorenih očiju a vidite samo jednog: onog kome želite da kažete to najveće DA.
U vašoj mašti beli se venčana haljina i cvet na reveru crnog smokinga. Ili da haljina ipak bude boje šampanjca a umesto smokinga sivo odelo?

Ili… Prolaze vam kroz misli cvetni aranžmani, boje bidermajera i ukrasnih traka…i ne znate koje bi izabrali jer sve su vam lepe ali možda ima i lepših… 

Jer vaš veliki dan je na pomolu i ko će još, osim o velikom DA, razmišljati i o tome koje se cveće najmirisnije slaže sa mirisom vašeg novog života! 

Kada se približi dan prelaska iz JA u MI, umesto uživanja i iščekivanja, razmišljaćete o restoranu, stolicama, zvanicama, fotografijama,muzici i muzičarima, đakonijama i piću. Ili… 


Ili…možete sve to prepustiti nama!


09

Umesto da se držite za ruke i radujete slatkom iščekivanju, biće vam pune ruke posla, planiranja, jurnjave, traženja, čekanja, kupovine….

Kada rešite da ono najveće DA kažete punim srcem, lepi i nasmejani, bez straha ali sa pozitivnom tremom, dozvolite sebi da veliki dan dočekate razdragani, rasterećeni, raspoloženi.


Poželite, i mi ćemo učiniti da vaš veliki dan bude ostvaren san. Pozovite nas, i mi ćemo umesto vas razmišljati, planirati, birati i ukrašavati.


939368_10206623307694672_1141723443_o

Pružite nam poverenje a mi ćemo umeti da prepoznamo koje su boje vaše sreće i njima naslikati portret vaše ljubavi.

Kad rešite da kažete ono najveće DA, rešite se i obaveza organizacije.

Neka vam oblaci budu staze za korake od snova.

Organizujte slatka iščekivanja, nama prepustite sve ostalo.


Ne brinite o granicama, tu smo da ih pomerimo za vas.

Dovoljno je to što ste rešili da kažete ono najveće,

ono najlepše DA!