12804575_10207237622892168_644292923_nTim agencije PlayForward sa zadovoljstvom se odazvao pozivu da se predstavi i pokaže deo širokog asortimana svog poslovanja, pokazujući osnovu na kojoj je izgrađena i realizovana ideja o uslugama organizovanja svih vrsta posebnih događaja koji obeležavaju privatne i poslovne živote ljudi, a to je kreativnost, umeće i znanje.

Agencija PlayForward dokaz je da sve počinje samo jednim pozivom na broj telefona 069 307 36 36, a završava se kompletnom organizacijom dogadjaja na način koji zadovoljava i prevazilazi sva očekivanja konzume
nata usluga.

 

 

Mnogobrojna venčanja, rođendani, poslovni eventi, posebsneza kamerane prilike o čijoj besprekornoj organizaciji  svedoče zadovoljni korisnici, dokaz su da isključivo ženski tim ove agencije svoj posao obavlja ulažući ogromno znanje iz oblasti kojom se bavi, ali i tipično žensku upornost, kreativnost i težnju ka perfekciji, bez obzira koliko napora to iziskivalo.

U svom govoru na 1. Sajmu ženskog preduzetništva, vlasnica agencije PlayForward, Snežana Polić, istakla je:

“To što smsneza 2o žene stavlja nas u poziciju da se upornije i mukotrpnije borimo u poslovnom svetu koji još uvek pripada muškarcima. Ali baš to što smo žene,  naviknute da budemo stubovi naših porodica, da se ostvarimo u više uloga jer smo majke, supruge i ćerke,  daje nam prednost u odnosu na muškarce. Mi možemo mnogo više a da se ne umorimo ili posustanemo. Uporne smo, jake, sposobne da postavimo ciljeve i prioritete. Što je najvažnije, sposobne smo da sanjamo i ostvarujemo snove. Iz ličnog iskustva mogu reći da nema snažnije realnosti od ostvarenog sna. Ali to ne znamo pre nego što hrabro zakoračimo u poslovni svet i uzmemo naš život u naše ruke. Važno je da nikad ne odustanemo. Teškoće su tu da mi pobedimo njih a ne one nas.sajam2 Granice su tu da ih pomerimo jer one nisu ništa drugo nego zamišljena linija.

Promenimo li način razmišljanja, pomeramo i granice.

Moja poruka bi bila: pustite čaroliju u svoj život i promenite sopstveni svet. Ta čarolija nije ništa drugo do bezuslovna, konstantna vera u sebe.”

12325919_10207237620172100_336582697_o

S nadom da je ovaj događaj samo početak  ekspanzije ženskog preduzetništva u Srbiji, pozivamo i vas da se priključite najboljima i uštedite živce, vreme i novac.  Agencija PlayForward stoji vam na raspolaganju, ne samo kod organizacije vaših važnih događaja već i iznajmljivanjem ukusno uređenog prostora u Zrmanjskoj 29., na Banovom Brdu.

Lako je pomeriti granice ako to prepustite sigurnim rukama.